Acordarile Dimensionale Hathor

Acordarile Dimensionale Hathor
PituitaraAcordarile Dimensionale Hathor
Pineala
A inimii
 Informatii la zi, din partea lui Tom Kenyon (ii multumim Anei Nicolai)

Cu toate ca Meditatia Mondiala din 11.11.11 a fost un eveniment singular, Hathorii au cateva sugestii clare, pentru aceia dintre noi care suntem angajati în procesul de inaltare (adica, cei care ne straduim sa ne inaltam în constiinta).
Sugestia lor este sa integrati trei dintre Acordarile lor Dimensionale, în viata voastra de zi cu zi, în orice mod va este convenabil. Cele trei Acordari sunt:Acordarea Dimensionala a Pituitarei, ce a constituit tema centrala din timpul Meditatiei din 11.11.11,  Acordarea Dimensionala a Pinealei si Acordarea Inimii.
Aceste Acordari Dimensionale sunt analoage acustice ale tiparelor de lumina eterica , fiind, pentru multe persoane (inclusiv pentru mine), transformatoare puternice ale constientei. Cuvantul puternic este important aici. La fel ca in cazul tuturor instrumentelor puternice, este necesar ca ele sa fie folosite cu un minim de intelepciune si moderatie.
Din cauza naturii lor catalitice, aceste trei Acordari pot lesne agita lucrurile – atat în plan emotional, cat si energetic. Acest proces de agitare poate fi foarte neplacut pentru unele persoane, mai ales daca fortati prea mult lucrurile – adica, daca ascultati Acordarile de prea multe ori, intr-o perioada data de timp.
In acest caz, mai mult nu inseamna mai bine. Dati-mi voie sa va explic.
În timpul sesiunii de pregatire din Seattle, inainte de Meditatia Mondiala, i-am prezentat grupului o metafora. Am tinut un vas cu apa, care era acoperit cu un capac. Am spus ca vasul reprezenta felul in care fiecare dintre noi a invatat sa se stapaneasca, în stiluri unice fiecaruie dintre noi.
Apa din vas reprezenta lumea emotiei si a inconstientului. Iar ca sa ne adaptam societatii, cei mai multi dintre noi au invatat cum sa punem un capac atat pe emotiile noastre, cat si pe fortele inconstiente din interiorul nostru.
Am explicat apoi ca Acordarea Pituitarei stimula un flux crescut de lumina eterica si de vibratie catalitica, în sistemul endocrin. Aceasta energie „noua” se misca cu o viteza de vibratie mai mare decat viteza de vibratie a sistemului nostru endocrin. Si, am explicat mai departe ca acest lucru era similar cu agitarea vasului ce continea apa. Dupa aceea, am agitat  puternic vasul, capacul a sarit de pe vas, iar apa s-a revarsat peste tot pe scena – si  pe mine, as putea adauga!
Asta este ceea ce se intampla cu aceste Acordari. Atunci cand le ascultati, deschideti un canal pentru ca aceste energii de vibratii mai inalte, din taramurile eterice de Lumina, sa patrunda în voi.
Daca le ascultati cu regularitate, ele va vor insufleti. Iar acest proces de insufletire va va transforma constiinta.
Cu toate acestea, daca le ascultati prea mult, veti starni o reactie puternica de purificare, a carei rezolvare s-ar putea sa va fie incomoda.
Aceasta zona de confort este diferita pentru fiecare dintre noi. De exemplu, in cazul meu, in unele zile pot asculta Acordarea Pituitarei de cateva ori pe zi si ma simt minunat de incarcat de energiile insufletitoare. In alte zile, abia pot suporta sa o ascult o singura data. Chiar am ajuns vestit ca m-am oprit din ascultare la jumatatea sesiunii, în cateva ocazii, în special atunci cand am simtit producandu-se prea multa detoxifiere pentru zona mea de confort.
Haideti insa sa revenim la sugestiile Hathorilor referitoare la cele trei Acordari (adica Pituitara, Pineala si Inima).
Sugestii de ascultare
Atunci cand va ganditi cu ce Acordare sa lucrati, punctul esential este scopul.
Acordarea Dimensionala a Pituitarei a fost creata ca sa infuzeze glanda pituitara – cat si intregul sistem endocrin – cu lumina eterica si vibratie acustica catalitica.
Prin urmare, scopul ei este sa stimuleze sistemul endocrin, care, potrivit Hathorilor, este o puternica binefacere pentru procesul de inaltare.
Acordarea Dimensionala a Pinealei infuzeaza glanda pineala cu Lumina eterica si vibratie acustica catalitica. Scopul ei este sa stimuleze potentialurile latente din interiorul pinealei, care, potrivit Hathorilor, serveste ca antena interdimensionala – acordandu-va la taramurile de Lumina ale dimensiunilor mai inalte, facand astfel cunoscut un alt nivel de viziune spirituala si intelegere.
Scopul Acordarii Dimensionale a Inimii este sa activeze chakra inimii si sa deschida un portal interdimensional spre un sentiment mai profund despre noi insine si despre intreaga viata. Pe mine unul, aceasta Acordare ma frapeaza oarecum ciudat, prin faptul ca nu este energia vesela si efervescenta, la care m-as astepta.
Atunci cand i-am intrebat pe Hathori despre asta, au spus ca Acordarea Inimii activeaza un portal interior spre constienta interdimensionala si ca trebuie sa trecem prin armura si scuturile pe care le-am adunat, ca sa facem calatoria completa. Prin urmare, pentru multi dintre noi, inclusiv eu, acesta este cu siguranta un proces – la urma urmelor, din experienta mea, toate Acordarile sunt un proces, pe care il parcurgem cel mai bine cu angajament si perseverenta, daca este ca aurul viziunii noi si al energiei spirituale sa fie extras cu succes din zgura povestii personale si din miasmele civilizatiei, care ne despart de natura noastra superioara.
As sugera sa ascultati toate cele trei Acordari – daca nu ati facut-o deja (Nota: Adresele pentru cele trei fisiere audio apar la sfarsitul paginii). Apoi lucrati regulat cu cea (cele) care va atrage cel mai mult. Regularitatea cu care veti lucra va depinde de cat de mult timp puteti dedica ascultarii si de punctul in care se afla zona voastra de confort (adica inante sa incepeti sa va detoxifiati de formele-gand, emotiile, amintirile si impresiile negative, precum si de toxinele fizice, subtile si nu-prea-subtile).
Cu alte cuvinte, stilul în care lucrati cu Acordarile este o chemare intuitiva din partea voastra, bazata pe ceea ce simtiti, atunci cand le ascultati.
O observatie medicala importanta: Chiar daca doua dintre aceste Acordari lucreaza cu glandele endocrine, ele nu sunt tratamente medicale. Ele au fost create doar în scopul explorarii de sine si al transformarii de sine. Daca banuiti ca aveti dezechilibre endocrine, va sugerez foarte mult sa consultati un medic specialist.
Linkurile pentru cele trei Acordari Dimensionale apar mai jos.
Atunci cand faceti click pe oricare dintre linkuri, veti fi dusi la sectiunea SoundGifts/Daruri acustice de pe website, unde sunt postate.
Dupa acceptarea conditiilor Acordului de Ascultare/Listening Agreement, veti avea access la toate cele trei Acordari Dimensionale, precum si la alte Daruri Acustice.
Ca sa accesati Acordarea Dimensionala a Pituitarei, cat si instructiunile de folosire a ei,  click aici.
Ca sa accesati Acordarea Dimensionala a Pinealei, cat si instructiunile de folosire a ei, click aici.
Ca sa accesati Acordarea Dimensionala a Inimiiclick aici.
Tom Kenyon
25 noiembrie 2011