NUMEROLOGIE


BannerFans.comLectie de numerologie:


 Secretul cifrei energetice

Influenta cifrei energetice asupra existentei tale nu este covarsitoare, insa se manifesta cu delicatete in toate domeniile vietii. Cifra energetica reprezinta locul pe care este cel mai probabil sa il atingi in viata, menirea, sensul, acel rost al tau in lumea inconjuratoare spre care ar trebui sa se canalizeze constructiv energiile.

Viata este energie aflata intr-o dinamica continua. Viata se bazeaza pe principii armonice si de echilibrare a exceselor sau a deficientelor energetice. Fiintele sunt alcatuite din vibratii de energie pe care le transmit lucrurilor, obiectelor, persoanelor din jur, universului sau le stocheaza la randul lor. Obiectele sunt incarcate de energie. Sunetele poarta in ele vibratii cu energie. Literele si cuvintele au si ele o anumita vibratie energetica. Printre multe altele, numerologia studiaza si influentele energetice din viata unei persoane pornind de la data nasterii si de la numele pe care il poarta.
Influenta cifrei energetice asupra existentei unui individ nu este covarsitoare, insa se manifesta cu delicatete in toate domeniile vietii. Cifra energetica reprezinta locul pe care este cel mai probabil sa il atingi in viata, menirea, sensul, acel rost al tau in lumea inconjuratoare spre care ar trebui sa se canalizeze constructiv energiile pe care le porti, ajutandu-te sa ajungi la un echilibru cu tine insati si cu ceilalti. Cifra energetica se calculeaza insumand cifra destinului si a numelui. Cifra energetica imbina in esenta sa influentele celorlalte doua cifre si ceea ce poate fi valorificat din ele. Configuratiile numelui si ale zilei in care te-ai nascut nu sunt deloc intamplatoare si sunt astfel create incat pot sugera afluxul de energie care influenteaza o persoana de-a lungul intregii sale existente. Prin urmare, pentru a afla care este cifra ta energetica, mai intai de toate trebuie – in cazul in care nu le stii deja -sa afli care sunt cifrele numelui si ale destinului.
Cum poti calcula cifra destinului? Numerologia ne invata. In primul rand, se face suma tuturor cifrelor din data in care te-ai nascut- se aduna ziua, luna si anul nasterii. Daca rezultatul obtinut este un numar format din doua cifre, acestea se aduna la randul lor intre ele. Spre exemplu, pentru o persoana nascuta in data de 17 iulie 1980, cifra destinului se calculeaza astfel: 1+7+7+1+9+8+0= 33, iar 3+3=6. Asadar, cifra destinului este 6 in acest caz.
Fiecarei litere din nume ii este asociata o anumita cifra si respectiv: a, j, s -1; b, k, t – 2; c, l, u -3; d, m, v, -4; e, n, w -5, f, o, x, -6, g, p, y -7; h, q, z -8; i, r -9, iar cifrele corespunzatoare fiecarei litere a numelui se insumeaza pana cand la final ramane o singura cifra. Aceasta este cifra numelui. In continuare, iti prezentam si principalele semnificatii ale cifrelor energetice, cunoscute de altfel si sub numele de cifre fundamentale sau de cifre ale realitatii:

Cifra energetica 1 - Aceasta cifra surprinde energia individualizarii, a celui care isi poate realiza ambitiile si visurile chiar daca in calea sa se interpun obstacole diverse. Locul la care pot ajunge cu usurinta persoanele cu cifra energetica 1 este cel al celebritatii, al imaginilor publice invidiate, temute sau respectate, al liderilor formali sau informali, meniti sa-i calauzeasca si sa-i conduca pe ceilalti. Daca nu reusesc sa atinga pozitia de varf sau sa ajunga acolo unde si-au propus devin pesimisti, se panicheaza, se lasa prada sentimentelor de angoasa si neliniste.
Cifra energetica 2 – Aceasta cifra inmagazineaza energia parteneriatului si a compromisurilor, a oamenilor care isi gasesc implinirea in viata cautand sa armonizeze si sa echilibreze totul in jurul lor. Pozitia spre care tind cei cu cifra energetica 2 este cea in care isi pot manifesta atractivitatea, diplomatia si tactul in sensul in care pot crea o lume mai buna, mai frumoasa, una pe placul lor. In cazul in care nu reusesc acest lucru au tendinta de a cadea prada propriilor dezamagiri si indoieli, devenind inchisi si necomunicativi.
Cifra energetica 3 - Aceasta cifra inmagazineaza energia comunicarii, a celor care vor reusi in viata doar daca fac cunoscute celor din jur gandurile si sentimentele lor intr-un felul unic, aparte, artistic, inedit. Pozitia spre care tind in viata si care le aduce implinirea si fericirea este cea in care stapanesc la perfectie arta oratoriei sau a persuasiunii, cea in care se pot exprima cu claritate si se pot face intelesi. Pot deveni buni consilieri, artisti, politicieni, profesori, traineri, consilieri. Daca nu reusesc sa actioneze intru acest scop, pot trece la extreme, devenind excesiv de mandri, orgoliosi, neiertatori si rautaciosi cu ceilalti.

Cifra energetica 4 - Aceasta cifra inmagazineaza energia stabilitatii, a eforturilor canalizate spre indeplinirea unui scop pragmatic, realist. Persoanele cu cifra energetica 4 se simt implinite in masura in care telurile lor sunt concretizabile in realitatea imediata, in masura in care planurile sunt urmarite pas cu pas pana la realizare, in masura in care ordinea lucrurilor nu este rasturnata peste noapte intr-un mod dramatic, neasteptat. Acesti oameni simt ca isi ating scopul in viata in masura in care plecand de la nimic ajung sa construiasca lucruri marete, mari, substantiale si vizibile. In situatia in care nu ajung la o pozitie de baza, nu neaparat una fruntasa, insa intr-o pozitie cheie, esentiala, aceste persoane au tendinta de a deveni dependente de persoanele mai puternice.
Cifra energetica 5 - Aceasta cifra inmagazineaza energia entuziasmului, a noului, a progresivului, a capacitatii de a intui si de a anticipa evenimentele. Pozitia pe care o pot atinge cu usurinta cei care au ca cifra energetica cifra 5 este cea in care sunt liberi sa vina cu idei progresiste, cu schimbari, cu o atitudine deschisa si optimista, cea in care pot sa convinga pe altii sa creada in ideile, propunerile si ofertele lor. Neimplinirea in acest sens ii poate determina sa devina nehotarati, indecisi si inflexibili cu cei dragi.
Cifra energetica 6 - Aceasta cifra inmagazineaza energia responsabilitatilor si a obligatiilor, a persoanelor care isi asuma rolul de indrumator si calauzitor fata de cei din jur. Cei cu cifra energetica 6 se simt confortabil atunci cand isi pot manifesta atentia si grija fata de cei dragi si cand supravegheaza asupra binelui general al acestora. Cei cu numarul energetic 6 sunt meniti sa fie parinti sau parteneri viata excelenti, influentand cu existenta lor existentele celor din jur.
Cifra energetica 7 - Aceasta cifra inmagazineaza energia singuratatii, dar si a unei singuratati pozitive, creatoare. Rostul celor cu cifra energetica 7 este acela de a trai frumos mai ales in plan interior si de a gasi cheia marilor dileme ale vietii pornind de la analiza propriei persoane. Au o inclinatie deosebita spre latura spirituala si daca sunt nevoiti sa renunte la lumea lor interioara, devin vulnerabili, sensibili, gravi sau introvertiti.
Cifra energetica 8 - Aceasta cifra inmagazineaza energia pragmatismului. Cei care au ca cifra energetica cifra 8 gandesc in termeni de stabilitate si securitate materiala, sunt cei doresc sa castige mult si sa realizeze lucruri marete, castigand recunoasterea si aprecierea celorlalti, abia ulterior dedicandu-se activitatilor prin care isi pot dezvolta mai mult capacitatile mentale, artistice sau filozofice. Pozitia in care trebuie sa ajunga presupune atingerea succesului mai ales pe plan profesional, insa inconstient sau in mod constient uneori, au tendinta de a se autodistruge.
Cifra energetica 9 -Aceasta cifra inmagazineaza energia conceptului de umanitarism. Cei cu cifra energetica 9 isi gasesc implinirea si fericirea prin accceptare, prin iubire, prin adaptare si prin integrarea in randul celorlalti. Pot ajunge la un destin tragic, dramatic, pot ajunge sa fie neintelesi, instabili, dependenti de ceilalti si sa fie raniti cu usurinta intrucat nu au un sistem de aparare foarte puternic.Horoscop: compatibilitate in dragoste în funcţie de data naşterii

 

Iubitul îţi oferă clipe incendiare în pat sau, mai degrabă, platonice? Un simplu calcul de numerologie îţi dezvăluie cât de compatibili sunteţi în plan sexual. Numerologii spun că data naşterii îţi influenţează modul în care trăieşti clipele de intimitate. Vrei să ştii cum?
Calculează Cifra destinului! Ea provine de la data naşterii tale şi îţi indică ce calităţi şi defecte ai în pat. Calculează Cifra destinului şi pentru iubitului tău şi află, mai apoi, cât de compatibili sunteţi în pat.
Cum calculezi Cifra destinului tău?
Adună cifrele care formează data ta de naştere. Operaţia se repetă până se obţine un singur număr.
De exemplu, dacă data naşterii tale este 24 ianuarie 1983, numărul destinului tău se calculează astfel:
2+4+0+1+1+9+8+3 = 28
2+8=10
1+0=1
Cifra destinului tău este 1.
Execută aceeaşi operaţie şi cu data de naştere a iubitului tău.
Află în continuare cât de compatibilă eşti cu partenerul în plan sexual, în funcţie de cifrele destinelor voastre!READ MORE