caleidoscopul aurei

Blog Copy
, Aura umană nu se află niciodată într-o stare absolută de repaus sau linişte. Mişcarea şi schimbarea o caracterizează în permanenţă. Cunoaşte, ce-i drept, intervale de un calm relativ, dar chiar şi aşa are un aspect pulsatoriu, ca freamătul valurilor. Umbrele de culori care se schimbă plutesc deasupra suprafeţei sale şi se aruncă în străfundurile ei ca norii pufoşi de pe cerul de vară, luminat de razele soarelui la asfinţit.
Încă o dată, tulburările violente ale activităţii umane, ale stresului emoţional, întrerup acest calm relativ, iar observatorul poate să vadă în aură cele mai violente imagini. Vibraţiile unora dintre aceste tulburări mentale sunt atât de intense, încât efectul lor se face foarte puternic simţit de către un om obişnuit, deşi acesta nu poate să identifice culorile marilor vârtejuri şi ondulaţii ale substanţei aurei care le însoţeşte.

O persoană cufundată în reverie, într-o stare de visare sau de somn prezintă un caleidoscop auricular interesant, înzestrat cu o mare frumuseţe, în cazul în care persoana este normală sau deţine o moralitate medie. READ MORE